S.C. ALIN FOR YOU S.R.L. Centru Colectare Fier Vechi Salcea Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb Suceava

Fier Vechi Salcea Suceava - S.C. ALIN FOR YOU S.R.L. Centru Colectare Fier Vechi Salcea Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. ALIN FOR YOU S.R.L. Centru Colectare Fier Vechi Salcea Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb Suceava - Fier Vechi Salcea.


Alin4you

   Firma a luat fiinta in anul 2005 si se ocupa cu comercializarea materialelor refolosibile si a materialelor de constructii.   

   Compania are ca obiect principal de activitate furnizarea de servicii integrate privind managementul deseurilor - COLECTARE, TRANSPORT, DEPOZITARE, PROCESARE, TRATARE, VALORIFICARE. Ne-am propus si am reusit sa devenim parteneri de incredere pentru toti detinatorii si generatorii de deseuri care doresc gestionarea acestora in conditii eficiente. 

   Toti clientii sunt foarte importanti pentru noi, tocmai de aceea tratam orice problema cu maxima seriozitate si promptitudine. Mentinerea unei relatii bune de plata si comunicare ne-a facut sa ne mentinem clientii fideli, sa rezistam pana acum si cu siguranta ne va sustine dezvoltarea societatii pe viitor.

   Producerea de materii prime secundare din deseuri feroase si neferoase reduce simtitor poluarea mediului si favorizeaza economisirea de energie si materii prime, ceea ce reprezinta o preocupare majora a S.C. ALIN FOR YOU S.R.L. Unul din avantaje consta in faptul ca metalul vechi poate fi reutilizat de nenumarate ori, fara a se observa diferente majore in privinta calitatii produsului finit.   

   S.C. ALIN FOR YOU S.R.L. are o echipă formata din profesionişti, cu care reuseste să se impuna sistematic şi hotărât pe piaţa deşeurilor din Romania.

 

   Program:

  • Duminica  – Sambata
  • Orar:  08:00 – 20:00
  • Sambata – Inchis

 

Produse si servicii

   In prezent S.C. ALIN FOR YOU S.R.L. presteaza servicii de colectare si reciclare deseuri de o calitate fara concurenta in zona localitatilor Suceava si Salcea. Societatea colecteaza:

   Deseuri feroase:

   - fier;1_400_01

   - tabla;

   - otel;

   - inox;

   - fonta.

   Deseuri neferoase:

   - cupru;

   - alama - bronz;

   - aluminiu (radiatoare, doze de aluminiu);

   - staniu;2_400_01

   - zinc.

   Deseuri mase plastice:

   - PVC;

   - polipropilena;

   - polietilena;

   - folie;

   - PET-uri;

   - navete;

   - bare si rezervoare auto. 

   Deseuri hartie/carton.4

   Deseuri lemn.

   Deseuri DEEE:  

   - componente electrice;

   - componente electronice - calculatoare, televizoare;

   - componente electrocasnice - frigidere, congelatoare, masini de spalat, cuptoare cu microunde.

   Acumulatori auto.

   Deseuri sticla (sticle si borcane).

Galerie foto