SC Non Ferro Metalen SRL (Diflora) Centru Colectare Fier Vechi Somcuta Mare Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb Maramures

Fier Vechi Somcuta Mare Maramures - SC Non Ferro Metalen SRL (Diflora) Centru Colectare Fier Vechi Somcuta Mare Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb Maramures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Non Ferro Metalen SRL (Diflora) Centru Colectare Fier Vechi Somcuta Mare Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb Maramures - Fier Vechi Somcuta Mare.


centru_colectare_deseuri_maramures_400

     Suntem o societate comerciala cu capital integral romanesc.

     Activam pe piata colectarii si comercializarii de materiale reciclabile din anul 2005. Avem sediul central in Municipiul Baia Mare, judetul Maramures.

     S.C. DIFLORA S.R.L. a devenit marca inregistrata in anul 2012. 

    Astazi funtioneaza sub denumirea de S.C. NON FERRO METALEN S.R.L. 

   

    Colectăm și comercializăm materiale feroase și neferoase, nemetalice, electrice și electronice, chimice și periculoase sub toate formele și dimensiunile existente, inclusiv catalizatori auto și paleți de lemn, oferind prețuri foarte competitive.

    Pentru colaborare sau informații suplimentare îți stăm la dispozitie, nu ezita sa ne contactezi!

    Pentru a desfasura o activitate cat mai buna, si pentru a usura munca angajatilor nostrii, am dotat parcul auto cu diverse utilaje de ultima generatie, autorizate si specifice domeniului nostru de activitate. Avem in dotare masini si utilaje moderne incepand de la utilitare, camioane, vole pana la stivuitoare si graifere. Tinem pasul cu tehnologia, achizitionand constant noi masini si utilaje, precum si dezvoltandu-ne metodele si tehnicile pe care le folosim in activitatea noastra de zi cu zi.

    Personalul angajat este constituit din persoane calificate, cu o experienta vasta in domeniile lor de activitate. Sunt instruite periodic in functie de cerintele posturilor lor, atat prin cursuri de specializare oferite gratuit de societatea noastra cat si prin diverse schimburi de experienta cu anjazatii altor parteneri si colaboratori din domeniul nostru de activitate.

    Motivati de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului inconjurator, ne straduim zilnic sa perfectionam procesul de colectare si reciclare pe care il realizam, incepand cu indeplinirea conditiilor de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala din cadrul propriei societati si terminand cu standardele ridicate pe care le impunem atat angajatilor nostrii cat si colaboratorilor si partenerilor nostrii.

    Cu o echipa tanara si dinamica, ne impunem prin experienta si profesionalism, oferind tot timpul solutii noi pentru a sustine un mediu inconjurator cat mai sigur si bineinteles cat mai curat.desprenoi2


    Dotari - Parcul Auto

Pentru a desfasura o activitate cat mai buna, si pentru a usura munca angajatilor nostri, am dotat parcul auto cu diverse utilaje de ultima generatie, autorizate si specifice domeniului nostru de activitate. Avem in dotare masini si utilaje moderne incepand de la utilitare, camioane, vole pana la stivuitoare si graifere.

Tinem pasul cu tehnologia, achizitionand constant noi masini si utilaje, precum si dezvoltandu-ne metodele si tehnicile pe care le folosim in activitatea noastra zilnica.

   Detinem mai multe puncte de lucru, depozite de colectare materiale reciclabile feroase si neferoase, dupa cum urmeaza:

 •     Somcuta Mare - Str. Vasile Lucaciu, nr. 3 - 0740.785.782
 •     Baia Mare - Str. Margeanului, nr. 12A - 0729.122.123
 •     Baia Mare - Str. Fabricii, nr. 8B - 0729.122.127
 •     Baia Mare - Str. Victoriei, nr. 144A - 0730.703.333
 •     Satu Mare -  Str. Gara Ferastrau (langa Transurban) - 0730.444.660
 •     Sighetu Marmatiei  - Str. Horea, nr. 67 - 0720.536.123
 •     Seini - Str. Cuza Voda, nr. 120 - 0743.050.607
 •     Ulmeni - Str. Petre Dulfu, nr. 119 (in curte la SMA)- 0745.351.285    
 •     Cehu Silvaniei - Str. Garii - 0736.616.051    

   Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.diflora.net

Produse si servicii

 

   Deseuri feroase:

   Unul dintre principalele noastre obiecte de activitate consta in colectarea deseurilor reciclabile feroase si valorificarea acestora prin reintroducerea lor in circuitul economic al materiilor prime secundare rezultate in urma prelucrarii industriale.
    Fierul fiind un material 100% reciclabil, cantitati impresionante de minereu natural pot fi economisite prin reciclare, avand rezultate pozitive asupra consumului de energie si bineinteles asupra mediului inconjurator.feroase_400
    O parte din categoriile de materiale din fier pe care le colectam:

 • - E1-E3;
 • - E2;
 • - E3-CF;
 • - EHRB;
 • - E40;
 • - E5M;
 • - L6.

   Deseuri metalice neferoase:

   Activitatea de reciclare deșeuri metalice neferoase, în special cea a aluminiului, oferă soluții inteligente și practice vieții moderne; are multe proprietăți care nu se alterează prin transformarea sa într-un produs:
-este ușor, nu ruginește
-este un bun conducător de căldură și electricitate
-este rezistent, ductil și nu are miros

   Conform statisticilor, prin procesul de reciclare deșeuri metalice neferoase, a aluminiului în speță, se economisește 95% din energia necesară pentru producerea de aluminiu nou.
   Aluminiul este 100% reciclabil.aluminiu

 • - Aluminiu;
 • - Cupru;
 • - Bronz;
 • - Alama;
 • - Plumb;
 • - etc.

   Deseuri nemetalice:

   Pe lângă materialele reciclabile metalice feroase și neferoare, electrice și electronice, catalizatori auto, mai colectăm și deșeuri nemetalice sau chimice și periculoase atât de la persoane fizice cât și de la societăți comerciale. Aceste materiale reciclabile pot fi rezultatul procesului de producție sau rezultate din diverse ambalaje.
   De asemenea colectăm neoane și echipamente de iluminat uzate, paleți de lemn, tonere și cartușe de imprimantă consumate cu scopul tratării, procesării, valorificării și eliminării lor conform ultimelor reglementări europene de protecția mediului.carton_hartie
-cutii de carton
-tuburi, țevi din PVC
-folii polietilenă
-anvelope uzate
-cărți, reviste, cataloage etc
-tonere, carțuse imprimantă
-neoane, echipamente de iluminat uzate

   Deseuri DEEE:

   De la calculatoare la televizoare, de la cuptoare cu microunde la frigidere, corpuri electrice sau jucării, toate aceste echipamente electrice și electronice aflate la sfârșitul ciclului de viață devin deșeuri, produse casate, nefuncționale, uzate moral.

   DIFLORA – Non Ferro Metalen SRL și-a îmbogățit domeniul de activitate prin autorizarea și crearea tuturor condițiilor necesare pentru colectarea și tratarea acestor tipuri de deșeuri, numite pe scurt deșeuri electrice și electronice.

   La cerere putem efectua și transportul materialelor de la domiciliul sau sediul tău, în vederea colectării și reciclării acestora.colectare_deee_maramures

-aparate de uz casnic
-echipamente de larg consum
-echipamente informatice și de telecomunicații
-unelte electrice și electronice
-corpuri de iluminat
-jucării, echipamente sportive și de agrement
-dispozitive medicale, consumabile birotică
-instrumente de monitorizare și control
-deșeuri rezultate în urma producției

 

   Catalizatori auto

   Colectăm catalizatori auto și filtre de particule de orice tip, diesel sau benzină, orice marcă sau normă (Euro 2, Euro 3, Euro 4, Euro 5), provenite de la autoturisme, utilitare, camioane etc, în vederea reciclării acestora.

   Nu contează starea lor, catalizatorii nu trebuie să fie funcționali. Aceștia pot fi sparți sau îndoiți dar nu trebuie să le lipsească conținutul din interior.

   La cerere putem efectua și transportul acestora de la domiciliul sau sediul tău, în vederea colectării și reciclării acestora.

   Catalizatorul este o piesă auto care are rolul de a arde integral gazele de evacuare cu scopul de a proteja mediul înconjurător. Au fost implementate în anii ’70 iar de-a lungul timpului acestea au devenit tot mai performante asigurând un proces de depoluare atmosferică propice. Catalizatorii auto sunt de mai multe tipuri, în funcție de combustibilul autoturismului căruia îi este destinat, diesel sau benzină.

 

   Paleti din lemn

   Societatea noastră deține autorizație pentru colectare paleți de lemn și poate încheia contracte în acest sens. Chiar dacă tipul de material deținut de tine nu se află în lista noastră, ne poți contacta pentru detalii.

   Colectarea paleților de lemn uzați și a deșeurilor din lemn se realizează conform cerințelor legislației de mediu. Diflora colectează deșeuri din lemn cu scopul de a minimiza risipa de materiale și de a proteja mediul înconjurător.

   Acest serviciu reprezintă o metodă de economisire a banilor, de eliberare a spațiului blocat și de păstrare a resurselor naturale. Paleții colectați sunt triați de personal calificat, după tipul lor, pe categorii și grade de uzură.

   La cerere putem efectua și transportul paleților de la sediul sau domiciliul tău, în vederea colectării și reciclării corespunzătoare a acestora.colectare_paleti_baia_mare_400

-Europaleți cal I, cal II
-Paleți noi sau folosiți
-Tip Euro 1200×800
-Paleți Non-Euro
-Industriali 1200×1200 / 1000×1200
-Jumătăți 600×800
-Paleți marcați sau nemarcați

 

   Deseuri chimice si periculoase

   Cu toate că deşeurile chimice și periculoase reprezintă doar aproximativ 1% din toate deşeurile generate în Europa, ele prezintă un risc potenţial atât pentru sănătatea umană cât şi pentru mediu. Deşeurile chimice și periculoase fac obiectul unor legi speciale şi implică o gestiune specială pentru a ne asigura că elementele periculoase sunt separate şi tratate corespunzător.

   La cerere putem efectua și transportul acestor materiale periculoase de la domiciliul tău, în vederea colectării și reciclării acestora.colectare_chimice_periculoase_400

-Deșeuri petroliere, uleiri uzate
-Diverse baterii
-Medicamente
-Vopsele, rășini
-Adezivi, uleiuri minerale
-Deșeuri gospodărie, detergenți

 

   Alte servicii: 

  Confectii metalice  

  In functie de nevoile dumneavoastra putem executa si monta confectii metalice ori structuri din metal sau fier forjat. Echipa Diflora va poate oferi creativitate, o experienta vasta dobandita in cei peste 10 ani de activitate si nu in ultimul rand seriozitate si profesionalism. Dintre produsele metalice pe care le putem executa, amintim:img_confectii_metalice_400

 • - usi si porti metalice;
 • - balustrade, grilaje metalice;
 • - scari interioare si exterioare;
 • - garaje din structuri metalice;
 • - copertine si structuri metalice pentru acestea;
 • - garduri – inchideri perimetrale cu panouri plasa bordurata.

   Comercializam Cantare auto si Platforme industriale

   Comercializăm cântare auto și platforme industriale – platforme electronice pentru uz tehnologic și comercial. Toate sistemele sunt avizate metrologic.

   Dispunem de o gamă variată de cântare și platforme de cântărire, de diferite tipuri și dimensiuni, modulare, din oțel sau din beton armat.

   Cântarul auto tip Easy (cel din imaginea alăturată) este cel mai bine cotat din întreaga noastră gamă de cântare auto.

-celule de sarcină preinstalate
-acces prin partea de sus la cutia de conexiuni și celulele de sarcină
-până la 120 tone capacitate maximă, înălțime: 360 mm
-construcție modulară din oțel, module laterale cu funcție de bariere laterale
-lungimi disponibile: 6x3m, 9x3m, 12x3m, 14x3m, 15x3m, 18x3m, alte configurații la cerere

La cerere îți putem oferi și alte tipuri de cântare, nu doar auto ci și cântare de piață, magazine, cântare în rețea pentru hypermarket, supermarket și depozite agro alimentare, platforme electronice pentru uz tehnologic și comercial, sisteme de numărat, cântare cârlig, cântare pentru animale etc.

 

Galerie foto