Franktahl Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pe baza de otel la nivel local, a investit 75.000 de euro intr-o platforma de vanzare de otel la dimensiuni nestandardizate, fiind una dintre principalele provocari ale companiei austriece pe piata de digital si online la nivel local.

“VreauOtel.ro este o platforma care permite vanzarea si cumpararea acestei categorii de produse, la dimensiuni nestandardizate, fiind vorba de acele dimensiuni atipice care apar la finalul unui proiect de constructii sub forma de pierdere. Daca pana acum singura varianta de minimizare a risipei era vanzarea catre un centru de colectare ‘fier vechi’ la un pret minim per tona, VreauOtel.ro este o alternativa la aceasta solutie”, a declarat Romano Del Negro CEO Frankstahl Romania, care sustine ca investitia necesara in lansarea platformei s-a ridicat la 75.000 de euro, reprezentand achizitia initiala de stocuri de profile de dimensiuni nestandardizare si dezvoltarea efectiva a platformei. In momentul de fata, o treime din volumul de articole disponibile pe platforma este oferit de Frankstahl.

otel2_400

Obiectivul Frankstahl pentru primul an de activitate a platformei este un volum de de 2.000 de tone tranzactionate pe VreauOtel.ro.

In acest moment, pe platforma VreauOtel.ro exista peste 1.000 de articole de dimensiuni diferite provenind de la Frankstahl Romania si parteneri ai acestuia.

“Platforma este deschisa cautarilor oricui este interesat sa achizitioneze profile de dimensiuni atipice pentru proiectele pe care le desfasoara. Navigarea se face usor cu ajutorul unui set de filtre presetate si a unui modul de cautare, permitand astfel utilizatorilor sa identifice cele mai potrivite articole, adaptate nevoilor. Insa pentru a finaliza tranzactia si pentru a primi toate datele de contact ale vanzatorului, utilizatorul trebuie sa aiba un cont activ, validat gratuit de Frankstahl Romania”, au mai punctat reprezentantii companiei.

VreauOtel.ro este al doilea pas in mediul digital al Frankstahl Romania, dupa programul de loializare MyFrankstahl.ro, ca urmare a schimbarii strategiei de business la inceputul anului 2014.

Frankstahl Romania este subsidiara locala a grupului austriac Frankstahl, activ in Cehia, Croatia, Ungaria, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Slovacia, Slovenia si, din 2008, in Romania, fiind unul dintre cei mai importanti furnizori si distribuitori de otel la nivel local.


wall-street.ro