Industrial Proces Paper - Centru Colectare Fier Vechi Brasov Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb

Fier Vechi Brasov Brasov - Industrial Proces Paper - Centru Colectare Fier Vechi Brasov Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Industrial Proces Paper - Centru Colectare Fier Vechi Brasov Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb - Fier Vechi Brasov.


  S.C. Industrial Proces Paper S.R.L., infintata in anul 2007, face parte din grupul Nehlsen Germania si are ca obiect principal de activitate recuperarea si valorificarea materialelor sortate.

   Din momentul infiintarii si pana in prezent, societatea a inregistrat o semnificativa dezvoltare in ceea ce priveste patrimoniul intangibil, contracte cu societati, parteneriate cu autoritati publice, o baza mare de furnizori si clienti permanenti.

   Experienta si prosperitatea continua a societatii sunt punctele noastre forte.

   Seriozitatea si profesionalismul nostru au facut ca S.C. Industrial Proces Paper S.R.L. sa devina un partener de incredere pe piata deseurilor reciclabile.

   Politica companiei este aceea de a se adapta cerintelor clientilor si furnizorilor nostri, bazandu-se pe o colaborare transparenta fata de acestia si pe grija fata de mediul inconjurator.

 

Centru Colectare Fier Vechi Brasov

 

Produse si servicii

   Achizitionam o gama larga de metale feroase si neferoase:

   Metale neferoase:

   - cupru;

   - bronz;

   - nichel;Centru Colectare Fier Vechi Brasov

   - zinc;

   - plumb;

   - staniu;

   - inox;

   - alama;

   - aluminiu.

   Metale feroase:

   - fonta;

   - fier;

   - otel;

   - bare de fier sau otel;

   - resturi metalice fonta. 

   Asiguram la cerere: 

  • containere speciale de diferite marimii 1.1, 7, 10, 23, 25, 27, 30 m3 pentru depozitare
  • prese fixe si mobile pentru balotarea diferitelor tipuri de materiale
  • pres-containere de 15, 20 m3
  • transportul deseurilor periculoase, nepericuloase si industrial spre depozitare
  • distrugerea bunurilor casate

   SC INDUSTRIAL PROCES PAPER SRL se adapteaza cerintelor clientilor si furnizorilor, bazandu-se pe o colaborare transparenta fata de acestia si pe grija fata de mediul inconjurator.

     Ne propunem sa mentinem un sistem de management transparent in corcondanta cu legislatia in vigoare si standardele de etica ridicate. 

    SC INDUSTRIAL PROCES PAPER SRL colecteaza si urmatoarele tipuri de deseuri:

  • Deseuri Acumulatori (acumulatori auto, baterii, acumulatori uzati). Reciclarea acumulatorilor si bateriilor imbunatateste economia resurselor, permitand recuperarea metalelor valoroase cum ar fi nichelul, cobaltul si argintul.
  • Deseuri Chimice si Periculoase (reactivi, condensatori cu PCB, slamuri chimice - galvanizare, zincare, cadmiere, nichelare, etc.). Diferenţa dintre un mediu acceptabil şi unul afectat de poluări inutile ţine în primul rând de decenţa celor ce îl locuiesc. Însă diferenţa dintre un mediu acceptabil şi unul impecabil necesită intervenţii profesionale de colectare şi stocare a deşeurilor chimice. 
  • Deseuri Menajere (reciclare si gestiune a gunoiului). Colectarea deșeurilor se prezintă o oportunitate de investiție sigură în România, în contextul în care suntem obligați de Comisia Europenă să reciclăm 50 la sută din deșeurile pe care le producem, în prezent procentul fiind mult sub aceasta norma.
  • Deseuri Petroliere / Uleiuri Uzate (pacura, reziduuri, produs petrolier, petrol).
  • Deseuri Mase Plastice - PET verde, PET transparent, plastice PET, deseuri PET, plastic, doze, mase plastice, HDPE (polietilena de inalta densitate) – lazi de paine,carne, navete bauturi, bidoane, butoaie, PVC (policlorura de vinilin) – profile ferestre-usi termopan, cabluri, tubulatura apa, cutii, folii, LDPE (polietilena de joasa densitate) – folie de la ambalare, caserole si tavi pentru alimente, PP (polipropilena) – saci rafie, ladite fructe, mobilier gradina, folii, bare auto, mosoare, flacoane ketcup-mustar, PS (polistiren) – role sarma bobinaj, mosoare, ambalaje, containere, capace, pahare, flacoane, tavite, carcase CD, aplicatii de servire a alimentelor, tavi de expunere a carnii, tacamuri, PC (policarbonat). PET-ul este un ambalaj exceptional datorita proprietatii de reciclare si refolosire continue si de un numar infinit de ori. PET poate fi recuperat si reciclat, din nou si din nou, prin spalare minutioasa si retopirea pentru utilizare in produse PET, ori prin descompunere chimica in materii prime, care sunt apoi purificate si transformate in noi PET-uri.
  • Deseuri Hartie si Carton (maculatura, carti, caiete, reviste, arhiva, offset, carton balotat/nebalotat). Aruncatul hartiei la gunoi inseamna poluare, alunecari de teren, schimbari climatice majore. Cu tehnologiile actuale, hartia este reciclata de pana la patru ori, beneficiile aduse naturii prin reciclarea deseurilor de hartie si reducerea cantitatii de material lemnos exploatat sunt importante, reducandu-se costurile de productie. 
  • Deseuri Sticla (sticla alba / colorata, sticle alcool, borcane sticla). Reciclarea sticlei este operaţia de prelucrare într-un proces de producţie a deşeurilor acesteia pentru a fi reutilizate pentru scopul original sau alte scopuri - produse noi. Altfel spus, reciclarea sticlei înseamna folosirea materialelor din care este alcatuit obiectul pentru a construi noi obiecte, cu aceeaşi funcţie ca obiectul iniţial sau cu funcţii diferite.
  • Deseuri Agricole (deşeuri organice şi deşeuri precum plasticul, resturi de mecanisme, garduri, deseuri de pesticide, ierbicide, raticide, ambalaje contaminate aferente acestora, reactivi expirati pesticide, uleiuri uzate şi medicamente de uz veterinar). Imprăştierea deşeurilor pe sol în condiţii stricte, digestia anaerobă şi compostarea pot fi considerate modalitati de gestiune a acestora.
  • Deseuri Electrice si Electronice (aparate de uz casnic de mari dimensiuni, aparate de uz casnic de mici dimensiuni, echipamente informatice şi de telecomunicaţii, echipamente de larg consum, echipamente de iluminat, unelte electrice şi electronice, jucării, echipamente sportive şi de agrement, dispozitive medicale, instrumente de monitorizare şi control, distribuitoare automate.
  • Deseuri Constructii (deşeurile rezultate din activităţile de construire, renovare, reabilitare, reparare, consolidare, demolare a construcţiilor civile, a construcţiilor industriale, a structurilor edilitare, a infrastructurii de transport precum şi a activităţilor de dragare şi decolmatare).
  • Deseuri Anvelope (Cauciuc)O retea de colectare este obligatorie pentru a asigura materia prima (carcasa) necesara resaparii sau reciclarii. Valorificarea deseurilor din cauciuc se refera la obligativitatea producatorilor si importatorilor de a colecta si a preda spre distrugere o anumita cantitate de anvelope uzate.
  • Deseuri Textile (deseuri rezultate in fazele de filare, care sunt reintroduse in procesul de fabricatie – amestecuri fibroase de la bataje, carde, masini de pieptanat, laminoare, deseuri de fire din filaturi, tesatorii, tricotaje, capete si fasii de tesaturi din tesatorii, finisaje si sectii de tricotare).
  • Deseuri IndustrialeDeşeurile industriei producătoare includ multe fluxuri diferite de deşeuri ce provin dintr-o gamă largă de procese industriale, în special din: producţia de metale de bază, alimente, băuturi şi produse din tutun, lemn şi produse din lemn, precum şi produsele din hârtie.
  • Deseuri Rafie (deseuri rafie, deseuri rafie balotata, deseuri rafie alba, saci rafie).
  • Deseuri Lemn (deseuri lemnoase rezultate din procesul de fapricare a parchetului, rumegus, resturile de exploatare definite conform standardelor în vigoare, coaja, rumeguşul, talaşul, aşchiile, marginile şi altele asemenea, rezultate în urma exploatării şi/sau prelucrării lemnului).

Galerie foto