I&C Metal Conect Centru Colectare Fier Vechi Bucuresti Sector 2 Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb

Fier Vechi Bucuresti-Sector 2 Bucuresti - I&C Metal Conect Centru Colectare Fier Vechi Bucuresti Sector 2 Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre I&C Metal Conect Centru Colectare Fier Vechi Bucuresti Sector 2 Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb - Fier Vechi Bucuresti-Sector 2.


                                                                Judet:    Bucuresti
                                                                Oras:     Bucuresti-Sector 2
                                                                Adresa: Soseaua Fundeni, Nr. 32
                                                                Nr. Tel:   0766 698 102
                                                                               0734 987 990     
                                                                Email:    metal.conect@icloud.com

              

         Fier-VechiSCOPUL PRINCIPAL AL SOCIETATII NOASTRE ESTE DE A COLECTA SI PRELUCRA EFICIENT DESEURILE IN VEDEREA PROTEJARII MEDIULUI.

   Deseurile feroase sunt materiale 100% reciclabile, cantitati impresionante de minereu natural pot fi economisite prin reciclare acestora rezultand efecte pozitive asupra consumului de energie si bineinteles asupra mediului inconjurator.

   I&C Metal Conect este o societate infiintata in anul 2006. I&C Metal Conect este autorizata de catre AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI care prevede: desfasurarea activitatii de colectare, valorificare deseuri metalice-feroase si neferoase si deseuri nemetalice. Societatea este in permanenta dezvoltare, acest lucru datorandu-se adaptarii la cerintele pietei, fiind intr-un proces continuu si rapid de expansiune. Profesionalismul si competenta reprezinta valorile dupa care se ghideaza politica firmei pe piata existenta pentru atingerea unor noi obiective in domeniu. Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

   Receptia deseurilor se face la locul de incarcare (societatile detinatoare de deseuri), mijloacele noastre de transport fiind prevazute cu cantar (se pot utiliza si cantarele existente la societatile d-voastra). Pretul deseurilor se negocieaza in functie de calitatea acestora, de cantitatea existenta si de cotatia deseurilor pe piata de resort. Plata deseurilor se face cu numerar sau prin virament bancar, la termene stabilite de comun acord.

     

   Ne ocupam si cu dezafectarea ansamblelor si subansamblelor scoase din uz, asigurand si transportul acestora.

 

 

Produse si servicii

    Societatea I&C Metal Conect colecteaza si valorifica deseuri feroase si neferoase:

    - fier;

    - cupru;

    - aluminiu;

    - alama;

    - inox;

    - plumb;

    - acumulatori uzati;

    - pet-uri;

    - hartie/carton.

Galerie foto