Gogeco SRL Centru Colectare Fier Vechi

Fier Vechi Chinteni Cluj - Gogeco SRL Centru Colectare Fier Vechi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Gogeco SRL Centru Colectare Fier Vechi - Fier Vechi Chinteni.


    Gogeco S.R.L. este o societate înfiinţată în anul 2007 cu scopul de a contribui din plin la susţinerea reciclării deşeurilor din judeţul Cluj şi nu numai.

    Investiţiile substanţiale şi permanente în logistica necesară desfăşurării activităţilor, în instruirea personalului şi în menţinerea unor relaţii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obţinerea unor contracte importante cu societăţi de renume din industria românească.

reciclare_feroase_400

    Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.

    Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

 

PUNCTE DE LUCRU:

Cluj Napoca, Str. Cpt. Grigore Ignat 60-62

Sannicoara, Str. Clujului, Nr. 3

 

0749.643.051

0749.051.984

Produse si servicii

               Achizitionam o gama larga de metale feroase si neferoase:

  Metale neferoase:

 •     -cupru,
 •     -bronz,
 •     -nichel,
 •     -zinc,
 •     -plumb,
 •     -staniu,p_0000001409_00267_mare_400
 •     -inox,
 •     -alama
 •     -aluminiu.


  Metale feroase:

 •     -fonta,
 •     -fier,
 •     -otel,
 •     -bare de fier sau otel,
 •     -resturi metalice fonta,
 •     -fier,
 •     -otel.
 •    SC GOGECO SRL deține logistica necesară dezafectării, dezmembrării, tăierii, manipulării utilajelor și deșeurilor provenite din instituții, fabrici, asociații de locatari, persoane fizice.

     De asemenea, societatea noastră deține mijloacele de transport necesare efectuării transportului deșeurilor – 3 autocamioane, dintre care 2 cu graifer, o remorcă, precum și 2 autoutilitare.

     Societatea noastră pune la dispoziția clienților săi containere metalice de 35 mc pentru stocarea temporară a deșeurilor, containere foarte importante pentru mentinerea unui mediu curat in fabrici, societăți comerciale cu specific in confecții metalice și debitări, instituții publice și chiar persoane fizice.

     Societatea noastră oferă servicii de cântărire a deșeurilor d-voastră punându-vă la dispoziție cântarul de marfă electronic de 3 tone, precum și platforma de cântărire auto de 50 tone.

   

  deseuri_cluj_2_400_01

 

 

Oferim servicii de trasabilitate pentru societatile care pun pe piata ambalaje din carton si hartie.

 

De ce sa reciclam hartie?
carton_hartie

 •     reducem defrisarea padurilor, astfel vor fi mai putine: alunecari de teren, schimbari climatice, inundatii, distrugere de habitate si a biodiversitatii, distrugerea spatiilor de recreere;
 •     scade importul de lemn pt productia de celuloza;
 •     se reduce consumul de apa cu pana la 60%;
 •     scade consumul de energie cu pana la 40%;
 •     se reduce poluarea aerului cu pana la 70%;
 •     se diminueaza poluarea apelor cu pana la 35%;
 •     scad cantitatile depozitate la rampele de gunoaie sau de la incineratoare.


Colectarea hartiei se face in mod selectiv la punctele de colectare sau la sediul clientilor, persoane fizice sau juridice.
Deseurile colectate se prezinta sub diferite forme:

 • ziare / reviste
 • caiete si carti
 • maculatura de birou
 • arhive
 • cartoane provenite din productia de ambalaje
 • ambalaje din carton utilizate

      
Ziarele, revistele se pot lega pentru a putea fi manipulate mai usor.
Deseurile nu trebuie sa fie umede.

 

Oferim servicii de trasabilitate pentru societatile care pun pe piata ambalaje din plastic (folie).

 plastic

    - PET (polietilen tereftalat) – sticle de plastic provenite de la diverse bauturi (apa,suc,bere,etc.)
    - PVC (policlorura de vinilin) – profile ferestre-usi termopan, cabluri, tubulatura apa, cutii, folii, etc.
    - LDPE (polietilena de joasa densitate) – folie de la ambalare.

 

   S.C. GOGECO S.R.L. deține logistica necesară dezafectării, dezmembrării, tăierii, manipulării utilajelor și deșeurilor provenite din instituții, fabrici, asociații de locatari, persoane fizice.

   Societatea noastră oferă servicii de cântărire a deșeurilor dumneavoastră punându-vă la dispoziție cântarul de marfă electronic de 3 tone, precum și platforma de cântărire auto de 50 tone.

 

Oferim servicii de trasabilitate pentru societatile care pun pe piata ambalaje din lemn.

 

           Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce colectare_paleti_clujpriveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

           Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

           Avand in vedere deficitul de facilitati pentru reciclarea deseurilor de lemn, societatea noastra a pus bazele unui atelier pentru reciclarea acestora.


    Avem ca obiectiv eliminarea risipei si protejarea mediului inconjurator.
    Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemn se realizeaza conform cerintelor legislatiei de mediu.
    Colectam toate deseurile din ambalaje de lemn.

 

    Nu colectam rumegus si nici deseuri rezultate din exploatari forestiere.

 

    Aparate de uz casnic de mari dimensiuni: frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe, uscătoare de haine, maşini de spălat vase, maşini de gătit, sobe electrice, plite electrice, cuptoare cu microunde, aparate electrice de încălzit, radiatoare electrice, ventilatoare electrice, aparate de aer condiţionat.

    Aparate de uz casnic de mici dimensiuni: aspiratoare, aparate de curăţat covoare, aparate de cusut, tricotat, ţesut şi alte prelucrări ale textilelor, fiare de călcat şi alte aparate de călcat, calandrat şi alte forme de întreţinere a îmbrăcămintei, aparate de prăjit pâine, friteuze, maşini de măcinat cafea, filtre de cafea şi echipamente de deschis sau sigilat recipiente ori ambalaje, cuţite electrice, aparate de tuns părul, uscătoare de păr, periuţe de dinţi, aparate de ras, aparate pentru masaj şi alte aparate de îngrijire corporală, ceasuri deşteptătoare, ceasuri de mână şi alte echipamente de măsurat, indicat sau înregistrat timpul, cântaredeee_400

    Echipamente informatice şi de telecomunicaţii: unităţi centrale, minicalculatoare, imprimante, calculatoare personale (inclusiv unitate centrală, mouse, monitor şi tastatură), calculatoare portabile (inclusiv unitate centrală, mouse, monitor şi tastatură), calculatoare mici portabile (calculatoare foarte mici, portabile cu ecran sensibil - notebook), calculatoare electronice, imprimante, fotocopiatoare, maşini de scris electrice şi electronice, calculatoare de buzunar şi de birou, alte produse şi echipamente de colectat, stocat, prelucrat, prezentat sau comunicat informaţii prin mijloace electronice, faxuri, telexuri, telefoane, telefoane fără fir, telefoane celulare, roboţi telefonici, alte produse sau echipamente de transmis sunete, imagini ori alte informaţii prin telecomunicaţie

    Echipamente de larg consum: aparate de radio, televizoare, camere video, aparate video, aparate de înaltă fidelitate, amplificatoare audio, instrumente muzicale

    Unelte electrice şi electronice (cu excepţia uneltelor industriale fixe de mari dimensiuni): maşini de găurit, ferăstraie, maşini de cusut, echipamente de strunjit, de frezat, de şlefuit, de polizat, de tăiat cu ferăstraul, de tăiat, de forfecat, de perforat, de găurit, de ştanţat, de fălţuit, de îndoit sau destinate altor operaţiuni de prelucrare a lemnului, metalului sau altor materiale, dispozitive pentru nituit, pentru fixat cu cuie sau pentru înşurubat sau de extragere a niturilor, cuielor, şuruburilor sau pentru alte utilizări similare, dispozitive pentru sudură, pentru lipit sau pentru utilizări similare, echipamente de pulverizat, de împrăştiat, de dispersat sau alte operaţiuni de tratare a subsţantelor lichide sau gazoase prin alte mijloace, unelte de tuns iarba sau pentru alte activităţi de grădinarit

    Echipamente de iluminat: aparate de iluminat pentru lămpi fluorescente, cu excepţia aparatelor casnice de iluminat, lămpi fluorescente drepte, lămpi fluorescente compacte, lămpi cu descărcăre în gaze de înaltă intensitate, inclusiv lămpi cu vapori de sodiu la înaltă presiune şi lămpi cu halogenuri metalice, lămpi cu vapori de sodiu la joasă presiune, alte materiale de iluminat sau echipamente de difuzat ori controlat lumina, cu excepţia becurilor cu filament

    Jucării, echipamente sportive şi de agrement: trenuri electrice sau maşini de cursă în miniatură, console portabile de jocuri video, jocuri video.

     Demontarea si transportul bateriilor auto poate fi o sarcina periculoasa, de aceea este important sa tineti cont de sfaturile de mai jos pentru a nu suferi accidente neplacute.

•    Acidul de baterie poate arde pielea si poate provoca orbire daca intra in contact cu ochii, astfel incat trebuie sa purtati echipamente de protectie atunci cand verificati, demontati sau transportati o baterie auto.
•    Deconectati bateria inainte de verificare.
•    Deconectati intotdeauna cablul de pe borna minus prima data si reconectati-l ultimul.
•    Inainte de a muta o baterie, trebuie sa efectuati o inspectie amanuntita a starii sale, folosind o lanterna pentru a verifica toate laturile bateriei de semne, urme de lovituri sau scurgeri.
•    In cazul in care bateria are urme de lovituri severe sau scurgeri, contactati un mecanic profesionist sau o firma specializata si nu incercati sa inlocuiti bateria singuri.
•    In timpul transportului, acoperiti bornele pentru a nu provoca un scurtcircuit.
•    Pastrati bateria in pozitie verticala in orice moment.
•    Bateria este foarte grea si trebuie sa fiti atenti atunci cand o ridicati.


Servicii

    Societatea noastra este autorizată pentru colectarea deseurilor de acumulatorilor auto, industriali si alte baterii.
    Preţurile se stabilesc în funcţie de cantitate, plata efectuându-se pe loc.

 

deseuri_cluj_2_400