Donlux Construct Centru Colectare Fier Vechi Mogosoaia Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb Ilfov

Fier Vechi Mogosoaia Ilfov - Donlux Construct Centru Colectare Fier Vechi Mogosoaia Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb Ilfov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Donlux Construct Centru Colectare Fier Vechi Mogosoaia Tabla Fonta Cupru Aluminiu Bronz Plumb Ilfov - Fier Vechi Mogosoaia.


    SC Donlux Construct SRL  este o companie tanara si dinamica, cu o inalta calificare  si o experienta vasta in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor feroase si neferoase, transporturilor, constructiilor civile si industriale, demolarilor (de constructii civile si industriale), deszapezirii, salubrizarii, si  confectiilor metalice, aflata intr-un  permanent proces de perfectionare si tehnologizare.

    Suntem o echipa de adevarati profesionisti, de oameni calificati, competenti si determinati, sustinuti de o baza tehnica avansata, ceea ce ne permite  sa oferim servicii de inalta calitate, in conformitate cu standardele europene.

    Tocmai pentru ca ne place sa fim mereu in topul competitiei la capitolul “servicii”, societatea noastra se bucura si este apreciata de catre parteneri de prestigiu, datorita profesionalismului si promptitudinii cu care raspunde cerintelor tot mai diversificate pentru serviciile complete si de calitate oferite.

    Fiecare client este foarte important pentru noi,  tocmai de aceea tratam orice problema cu maxima seriozitate si promptitudine.
 don_400

Produse si servicii

    ►CUMPARAM DESEU FIER VECHIColectare fier vechi Mogosoaia

SC Donlux Construct SRL, este o firma specializata in colectarea de materiale reciclabile, cumparam deseuri, fier vechi, tabla, pet- uri, hartie si deseuri neferoase. Achizitionam utilaje casate, defecte sau scoase din uz. Dezafectam hale, depozite, centrale termice,agromecuri in toata tara. Asiguram transport, debitare - taiere, incarcare. Oferim pretul pietei in functie de cotatia la bursa. Seriozitate maxima.

Contact
Tel: 0730023999

e-mail: donluxconstruct@gmail.com

Adresa: Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia,Jud.  Ilfov

 

    ► INCHIRIEM UTILAJE DE CONSTRUCTII
Colectare fier vechi Mogosoaia
SC Donlux Construct SRL, ofera spre inchiriere utilaje de constructii

- Buldoexcavatoare

- Incarcator telescopic (Manitou)

- Motostivuitoare

- Buldozere

- Echipamente abroll kipper

Contact
Tel: 0730023999

e-mail: donluxconstruct@gmail.com

Adresa: Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia,Jud.  Ilfov

 

    ► PRESTAM SERVICII TRANSPORTColectare fier vechi Mogosoaia

SC Donlux Construct SRL, firma specializata de transport pune la dispozitie masini pentru transport marfuri generale, agabaritice (3,5 tone, 5 tone, 7,5 tone, 12 tone, 40 tone), camioane abroll.

Contact
Tel: 0730023999

E-mail: donluxconstruct@gmail.com

Adresa:Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia,Jud. Ilfov

 

    ► PRESTAM SERVICII DEMOLAREColectare fier vechi Mogosoaia

SC Donlux Construct SRL, firma specializata in demolarea de constructii civile si industriale, ofera servicii pentru demolare efectiva, servicii de sortare a deseurilor, transportul deseurilor si valorificarea acestora.

Contact
Tel: 0730023999

E-mail: donluxconstruct@gmail.com

Adresa:Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia,Jud. Ilfov
Colectare fier vechi Mogosoaia
 

    ►EXECUTAM CONFECTII METALICE

Confectionam, la cerere, diverse structuri metalice, pentru care putem pune la dispozitie montaj si servicii transport. Pentru detalii, comenzi si oferte adaptate nevoilor dumneavoastra ne puteti contacta telefonic la numarul: 0730023999 sau pe e-mail, la adresa: donluxconstruct@gmail.com

 

    ►PRESTAM SERVICII DESZAPEZIRE

SC DONLUX CONSTRUCT SRL ofera servicii profesionale de deszapezire in Bucuresti si imprejurimi ( ILFOV ) cu diverse utilaje echipate corespunzator .  Va putem pune la dispozitie si personal pentru deszapezire manuala.
Mentionam ca utilajele noastre sunt dotate cu lame si cupe de diferite dimensiuni, iar noi suntem pregatiti sa intervenim in orice zona sau cale de acces, la solicitarea dumneavoastra. Colectare fier vechi Mogosoaia
Pentru orice detalii, nu ezitati sa ne contactati.


Date de contact:
Tel: 0730023999
E-mail: donluxconstruct@gmail.com
Adresa:Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia,Jud. Ilfov